onsdag 15 januari 2014

Den där stressen ja.

Om jag inte, förutom att jobbet blev stressigt av att resa bort, också känner mig stressad inför att dra iväg nio dagar alldeles innan jag ska flytta? Eh jo. Om jag börjat flyttpacka än? Well nej.

Blir hyggligt stressad när jag ser andra i flyttagen skriva statusrader som "om 19 dagar går flyttlasset! Så nu gör vi inget annat än att packa packa packa".

TAR DET VERKLIGEN NITTON DAGAR ATT PACKA? I så fall är jag kokt i bajs, som man så vackert säger.

Kokt i bajs men i alla fall solbränd. 

6 kommentarer:

Lisa sa...

Nej, det tar absolut inte så lång tid att packa. Du har ju dessutom flyttat alldeles nyligen och när man flyttar isär tar det mycket längre tid eftersom man då måste fördela alla saker också. När man flyttar ihop tar man ju bara med sig allt sitt pick och pack (eventuellt slänger men något, men eftersom du så nyligen flyttat tror jag inte att du hunnit samla på dig så mycket nytt som du vill slänga) och så flyttar man. Om man verkligen anstränger sig så räcker det med en helg för att packa allt, flytta och packa upp det viktigaste. Jag tycker det låter bra med solbrännan!

Johanna sa...

Härligt, får lita på dig! :)

mammas machete sa...

Haha! Kokt i bajs har jag aldrig hört förut. Utmärkt uttryck! Lycka till med flytten, det blir ALLTID bra till slut. Kram!

Josefine sa...

Ja, Mikael ska inte heller vara hemma precis innan vi flyttar. Men NEJ det tar inte så många dagar att packa. Här hetsas det som fan om att börja i tid eftersom Mikael är uppfostrad i andan "hellre vara klar tre veckor i förväg än precis innan". Men det går ju faktiskt ganska snabbt att lägga ner grejer i kartonger. Det löser sig! /Obotlig optimist

Josefine sa...

alltså han ville på riktigt packa ner köket i förra veckan? det är ju sinnessjukt. playstationet däremot behövdes inte packas ner i förväg. konstigt.

Anna Granström sa...

Alltså näää, alla är olika. Jag behöver stress och press för att få något gjort över huvud taget... Du hinner på betydligt kortare tid än så, lovar!