måndag 18 februari 2013

Jippijey

Det finns ju effektiva sätt att råda bot på den där trött på vintern-känslan jag skrev om häromdagen, det gör det ju. I vår fyller min mamma jämnt och det har vi bestämt att vi ska fira med en solresa. Så i eftermiddags hade jag hela familjen här på pannkaksfika och reseplaneringsmöte (note to self: måste köpa klappstolar till läggan. Jättesvårt att ha fyra middagsgäster och bara två stolar!). I alla fall, valet angående resan föll på Grekland och på det här stället, som ser så himla himla tjusigt ut. Det ligger i en liten fiskeby i den sydöstra hörnan av Kreta. Och alltså, jag vill så HIMLA mycket att det ska bli maj ungefär NU!


(OBS bilder stulna från Ving.se. Men alla eventuella Vingmänniskor som ser detta: det vore otaktiskt av er att bli arga! Tänk på reklamen!)

10 kommentarer:

Mirijam sa...

Skulle det kännas konstigt och jag följde med på din mammas födelsedagsresa? För jag är inte långt borta från att boka en resa nu!

(Hör ni det ving? REKLAM!)

Johanna sa...

Haha närå, hur naturligt som helst! ;)

Sophia sa...

Ohhh sà underbart fint! Du fàr lämna en värdering sedan hur det var, söker resemàl till hösten :) Kram

Den där Jenny sa...

Det där ser precis ut som det hotellet vi bodde på i somras. Måste vara samma!

Johanna sa...

Jenny: Nämen! Hur var det??

Johanna sa...

Jenny: Nämen! Hur var det??

Fifi sa...

Wow, ser sjukt nice ut! Alltså, bara att få lite sol och slippa frysa!

Den där Jenny sa...

http://jagjenny.blogspot.se/2012/09/den-dar-om-att-ga-fran-en-pool-i-solen.html

Den där Jenny sa...

Vi var där lite off season (september), och det kändes. Hotellet var toppen, maten i hamnen inte så bra. Två bra restauranger: om ni står med hotellet i ryggen och vägen utanför framför er så gå höger, en bit. Ni går förbi några hotell och sen kommer en lite större grusväg neråt, gå hela vägen ner så finns det världens mysigaste restaurang vid havet, utan turister.

Restaurang två hade lite tråkigare läge, men bra mat. Det var nästan bara greker som åt där. Om ni går vänster när ni kommer ut från hotellet, längs med vägen så kommer ni så småningom till en öde plätt med typ gräs och ja, lite ödetomtkänsla. Där ligger en liten familjeägd restaurang, du kan se in i köket genom ett fönster från vägen och sen sitter du på deras uteplats.

Hoppas att du hittar!

Johanna sa...

Perfekt, tack för tips! Ska absolut leta upp!