söndag 11 september 2016

Släktträff och en höst som blev sommar igen

Söndag kväll. Vi har just ätit fänkålssoppa och kollat på första avsnittet av The night of. (Herregud vilket ångestframkallande pilotavsnitt!? Men den verkar bra ändå va?)

Inga direkta nyheter om huset än. Eller, vi lade ettförhandsbud förra veckan som säljarna tackade nej till utan att komma med något motbud. De vill ha den öppna budgivningen efter de riktiga visningarna (som är idag och i morrn), vilket jag kan förstå. Så nu väntar vi in budgivningen som drar igång på tisdag. Känns både pirrigt och klurigt – det här är ju det första hus vi kikar på "på riktigt" så det känns liksom lite svårt att veta exakt var och hur vi vill bo och hur man ska prioritera mellan de olika punkterna på sin wishlist. Men sånt blir en kanske aldrig helt säker på? Det hela känns hur som helst väldigt spännande och som att vi nu tagit några steg närmare det där husköpet oavsett om det blir av på tisdag eller inte. Vi får se.

I helgen har vi hängt i Bexet på den årliga släkthelgen, med moster och morbror och kusiner och kusinbarn osv. 26 av 27 pers närvarande - bra uppslutning! Och sån HIMLA tur med vädret – det blev ju sommar igen som från ingenstans. Bad och kantarellplock omvartannat. Så jädra fint. Tack september.

Inga kommentarer: