fredag 20 mars 2020

Karantänveckans...

... onlinemötes-insikt: hur mycket folk, inkl jag, tar sig i ansiktet hela tiden. Blir tydligt när man har teams-möte med alla kollegor som också jobbar hemma och ALLA sitta med sina händer i ansiktet 60 procent av tiden. Som hon som sa på nån presskonferens i veckan att man absolut inte ska peta sig i ansiktet pga smittorisken, och sekunden senare slickade sig på pekfingret för att kunna bläddra i sina anteckningar. Skrattade mkt åt detta. Det är tufft nu.

... tv-tema: Amerikansk politik! Har ägnat kvällarna åt samtliga avsnitt av Hillary-dokumentären och samtliga avsnitt av "Vem kan utmana Trump?" på svt samt lite poddar på temat.

... oväntade smakkombo: Grönkål och mynta!

... ljudbok: Klubben. Oh my.

... snacks: Chokladglass med diegestivesmulor dränkta i brynt smör. Varsågoda för tips!

... väder: Sool. Äntligen! Hopp om livet. Lunch lutad mot husväggen och ansiktet mot skyn.

... fan också: Fick ont i halsen igår. Det är typ redan över, men gör ändå att jag inte kunde åka till Bergsvik där Axel och barnen och hela Axels familj är över helgen. Kan inte fatta hur kass timing det är. :(  Men det har såklart sina fördelar att vara ensam hemma två dagar till, kommer tex hinna göra hur mycket hus-grejer som helst (hoppas jag). Längtar dock ihjäl mig efter barnen.

... störta hjärtknip: Att Nils fyller år på tisdag och att vi måste skjuta på hans efterlängtade maskerad-discokalas. Så hjärtskärande.

Annars rullar det väl mest på, karantänlivet.

3 kommentarer:

mikebike sa...

Haha ja fan jag har också börjat notera ansiktspill. Guilty as charged här. Det är ju helt sjukt. Att kollektivtrafik ens är lagligt. Det finns ju ju riskytor precis överallt. Nummerlappsknappar, hissknappar, kortbetalning, räcken och ja fan överallt. Och så är man där och pillar. Fy fan. borde skaffa viktbälten och hänga runt vristerna.

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Älska trollformler
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässor
4) Giftermål
5) Bindande trollformler
6) Uppdelningar
7) Dödsförtroll
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Nira Shalom sa...

Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig att vara vädjande om förlåtelse blev jag kallad till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare