torsdag 16 januari 2020

Luggen

För att göra worst things worse tappade jag det lite på min för långa lugg och klippte den rätt av med kontorssaxen förut. Blev rätt nöjd. Min lugg är av förlåtande karaktär så det brukar funka okej att så att säga klippa i blindo.

Sen tvingade min kollega Nicklas mig att vara med på en bild till vår nya hemsida. Efter det har jag nu helt nya insikter i varför folk besöker frisörer även för snabba luggklipp. En liten kunskap rikare. 

1 kommentar:

Alexander Viktoria sa...

Jag delar mitt personliga vittnesbörd för att hjälpa andra som kan gå igenom en liknande situation som jag. Jag heter Sarah Alexander och jag fick nyligen tillbaka min ex-kärlekspartner med hjälp av Dr. Oduduwa, en kraftfull trollformel.

Jag och mitt ex hade varit i ett förhållande i nästan två år innan vi bröt upp på grund av vissa missförstånd och olikheter. Det var en svår tid för mig eftersom jag var djupt kär i honom, och jag kunde inte föreställa mig att leva utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom, men ingenting verkade fungera.

En dag när jag surfade på internet kom jag över Dr. Oduduwas hemsida och jag bestämde mig för att prova. Jag kontaktade honom via hans e-postadress, och han svarade snabbt. Han bad om lite information om mig och min ex-kärlekspartner, och han försäkrade mig att han kunde hjälpa mig att få tillbaka min ex-kärlekspartner.

Dr. Oduduwa kastade en kärleksförtrollning åt mig, och inom några dagar märkte jag några positiva förändringar i mitt exs beteende mot mig. Han började ringa och smsa mig regelbundet, och vi gick till och med ut på en dejt. Det var som om vi aldrig hade gjort slut. Jag var överlycklig och tacksam mot Dr Oduduwa för hans hjälp.

Nu är jag och min ex-kärlekspartner tillbaka tillsammans, och vårt förhållande är starkare än någonsin tidigare. Dr. Oduduwas kärleksförtrollning fungerade som magi, och jag är ett levande vittnesbörd om det. Jag rekommenderar starkt Dr. Oduduwa till alla som går igenom en liknande situation.
Hans e-postadress är dr.oduduwaspellcaster@gmail.com.
Jag är säker på att han kommer att kunna hjälpa dig också, precis som han hjälpte mig.