fredag 4 maj 2018

En liten dagbok över april



April 2018, månaden vårt andra barn kom till oss. Månaden som varit målet hela vintern.

April efter Olles aningen tidiga ankomst var väldigt mycket bebismys och väldigt mycket bygga bygga bygga för att bli klara med de himlarns förråden i trädgården. Det blev vi till slut, tack vare Axel och min pappa och vår snickare (som är mitt ex pappa, hehe, så fint ju!) som slet dagarna i ända. Jag önskade att jag hade kunnat hjälpa till med rent fysiskt men ammade mest och tog hand om bebisen. Svårt att få till en icke könsstereotyp arbetsindelning veckorna efter en förlossning. I alla fall när det vankas hårt fysiskt arbete.

Hur som helst, slutresultatet blev: så jädra bra. Men hjälp vad det också kostade på. Vid något tillfälle satt jag i soffan och grät att "vi aaaldig kommer bli klara". Hehe. Hej hormonpåslag! Och så var det min blodpropp och att jag trodde att den vandrat till lungan och att Axel började ett helt nytt jobb direkt efter sina tio hemma-dagar och ja, det var MYCKET helt enkelt, i april. Jag pendlade mellan att vara harmonisk och utmattad. Tycker dock fortfarande att vi gjorde helt rätt i att köra på, för nu finns ju altanen och förråden och hela sommaren kommer vi njuta därute. Värt.


14 april minns jag som en riktig högtidsdag. Olle var en knapp vecka, det var varmt och soligt och lördag och vi var "lediga" från byggprojektet. Jag och Nils tog fram våra jeansjackor och Nils hade sina finaste kalaskläder. Vi tänkte äta glass vid Röda sten men gick istället med våra grannar till en barnklädes-loppis i närheten. (Här blev det tydligt att man är mer chill med allt med unge nummer två – med Nils var vi noga med att inte vistas bland stora folksamlingar de första veckorna, men det tänkte vi tänkte vi tydligen inte lika mycket på den här gången, hehe). Loppisen var i en kyrka och det fnissigaste som hände? När vår grannpojk ställde sig och kissade på den (förlåt, men).

Efteråt hängde vi med till grannarnas trädgård på lunch, vattenkrig och glass och blev kvar på kvällsgrill också, satt ute till klockan 23. Aningen efter Nils vanliga läggtid. Det kändes i alla fall enormt somrigt och semestrigt och blev som startskottet för den här magiska sommarvåren.


Olle joinade ofta familjelivet genom att ligga på bordet vi andra satt runt.


En måndag var Nils på förskolan och jag och Axel åkte in till stan med Olle för att kolla upp på Stadsbyggnadskontoret var på tomten våra ledningar är dragna. Det skulle komma en grävare till oss och gräva upp några stubbar dagen efter nämligen och Axel nojade "en del" över detta. Nils var dock tämligen nöjd med grävskopebesöket hemma.
Vi förstod ingenting av ritningarna på Stadsbyggnadskontoret, men jag minns det som underbart att få dra på mig ett par jeans och känna mig lite urban och vanlig igen. Vi tittade in och sa hej på mitt jobb också, sen åt vi sopplunch med smörrebröd på Höga Nord.


Många kom såklart hit och sa hej till Olle för första gången. Han fick till exempel träffa sina kusiner Gustav och Lilly, och sina kompisar Folke och Harry. Ett sånt gött gäng! Så väldigt många pojkar.


Den 20 april fyllde min mamma 65 år och blev firad med lunch hos oss. Anders hjälpte till att lägga tak på förrådet och han och Linnea blev kvar hela kvällen. Vi drack bubbel på solig altan (hur länge har jag inte längtat efter det!?) och Nils målade ansiktsmålning på oss alla. Sen kom flashen om att Avicii dött och det kändes så sorgligt trots att jag ju verkligen inte kände honom. Bara sett dokumentären nyligen, som alla andra. Axels kompis O var Aviciis filmare några år och reste jorden runt med honom, det är han som filmat mycket av materialet i den. Och Axels andra kompis, som han hade ett bokningsbolag tillsammans med för länge sen, var Aviciis nuvarande manager (den snälle snubben som tar över efter killen som framstår som en girig demon i dokumentären... ).


Det var april, det. Månaden som vi blev en tvåbarnsfamilj och månaden Nils började älska att kissa utomhus och inte gjorde annat. En liten försmak av den sommar som var på intågande.

35 kommentarer:

Unknown sa...

Min ex-pojkvän lämnade mig och min dotter sedan 6 veckor sedan efter, jag försökte nästan allt för att återställa mitt förhållande och jag blev besviken. Ingen jobbade, en vecka senare såg jag Dr. Isikolo hemsida och efter att jag kontaktade Dr. Isikolo för hjälp förändras allt automatiskt, min sorg blev glädje, leendet var över hela mitt ansikte, allt hände mycket snabbt och resultatet var effektivt. Dr Isikolo är den enda stavningskastaren som jag hade framgång med, min pojkvän ringde mig och sa att hon ville att vi skulle komma tillbaka och vill också gifta mig med mig. Hon kom tillbaka till mig och bad mig att acceptera ryggen och det hände på grund av hjälp av Dr Isikolo. Jag är så glad att jag har min flickvän tillbaka. Kontakta Dr. Isikolo nu för en brådskande och snabb kärleksspell för att vinna ditt förhållande tillbaka. isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196

Unknown sa...

HUR JAG FÅR MIN FÖRE DETTA POJKVÄN TILLBAKA HEM AV DR ISIKOLO KONTAKTA Webbplats: drisikolosolutionhome.webnode.com. Jag var så traumatiserad att stanna ensam utan att ha någon kropp för att stanna hos mig och vara med mig men jag var så lycklig en viss dag för att träffa den här kraftfulla stavningskretsen Dr. Isikolo efter att ha berättat för honom om hans situation gjorde han allt mänskligt möjligt att se att min älskare kommer tillbaka till mig, efter att ha kastat stavningen min ex pojkvän kom tillbaka till mig mindre än 24 timmar kom min ex pojkvän tillbaka och bad mig att han aldrig kommer att lämna mig igen, 3 månader senare blev vi förlovade och gift om du har samma situation kontakta bara Dr Isikolo på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp +2348133261196

Unknown sa...

Tack för ditt mirakel Doctor Isikolo Denna artikel är tillägnad Dr. Isikolo. Jag har varit gift med min fru i 6 år och nyligen bröt hon upp med mig och det skadade mig djupt när hon berättade för mig att lämna henne ensam och att hon inte älskar mig längre när jag alltid var trogen och ärlig mot henne. Jag försökte alla sätt att få henne tillbaka att köpa henne vad hon vill som jag alltid gjorde och hon lämnade mig fortfarande hjärtat trasigt och hon har till och med en ny pojkvän som förstörde mig ännu mer tills min vän från gymnasiet ledde mig till denna äkta stavning Dr. Isikolo. Den här mannen förändrade mitt liv helt. Jag följde allt han sa att jag skulle göra och min fru kom tillbaka och bad om mig. Jag blev bedövad allt hände precis som han berättade för mig. Jag hade tro på allt han berättade för mig och allt var sant. Han var också där varje ögonblick tills jag fick min lycka tillbaka och han ger också stava som botar impotens, bareness, sjukdomar som HIV / AID, Herpes, Cancer E.T.C. Du kan kontakta honom via e-post på isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp eller viber +2348133261196.

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Gita Alonso sa...

Jag är här för att dela ett vittnesbörd om hur DR ISIKOLO hjälpte mig. Efter 1/5 års förhållande till min pojkvän ändrade han plötsligt och slutade kontakta mig regelbundet, han skulle komma med ursäkter för att inte se mig hela tiden. Han slutade svara på mina samtal och mina sms och han slutade se mig regelbundet. Jag började sedan fånga honom med olika flickor flera gånger men varje gång sa han att han älskar mig och att han behövde lite tid att tänka på vår relation. Men kan inte sluta tänka på honom så jag bestämde mig för att gå online och jag såg så många bra prat om denna stavmästare som heter DR ISIKOLO och jag kontaktar honom och förklarar mina problem för honom. Han kastade en kärlek för mig som jag använder och efter 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och började kontakta mig regelbundet och vi flyttade in tillsammans efter några månader och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än hans vänner. Vi gifte oss så småningom och vi har nu varit gift lyckligt i 3 år med en son. Ända sedan DR ISIKOLO hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare.Du kan också kontakta denna stavmästare och få ditt förhållande fix E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Juan Alberto Navaz sa...

Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

Alice Foster sa...

Hej god dag.
Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

Anonym sa...

God dag alla, det här är mitt vittnesbörd om Dr. Fasoyas bra arbete som hjälper mig, jag är Alberto Grace från Spanien. make som lämnade mig ut de senaste 3 åren, så småningom med den här mannen på en bloggsida som bokförts av en eller är klient för hjälp, min man gav ut alla tecken på att han hade en affär men jag valde att leva i förnekelse och ignorera dem. Han behandlade mig dåligt och slutade visa mig den kärlek och tillgivenhet som fick mig kär i honom i första hand

Jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om ett stavaggregat som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavavläggaren för att berätta för honom om mina problem på bara två dagar var min man tillbaka till mig, jag bara för att säga tack uppriktiga och sanningsamma stavmästare, sir allt du berättade för mig har skett och tack herr, snälla, jag vill berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, jag råder dig att vänligen kontakta detta stava caster, han är verklig, han är mäktig och oavsett vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, eftersom allt det stavmästaren berättade för mig kom till. Du kan vänligen kontakta honom på:

E-postadress är (fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkt på

Whatsapp +2348151918774

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Anonymous sa...

Hälsning,
Har du svårigheter i ditt liv?
Dr Ajayi stavmästaren erbjuder de lösningar du behöver tack vare de metoder som har vunnit under åren.
Jag kontaktade honom först via WhatsApp efter att ha fått sitt nummer online, han ställde mig några frågor om mig själv som jag gav svar på,
Efter några minuter skrev han tillbaka till mig och berättar för mig hur jag ska lösa mina problem tack vare dess framsynsgåvor som han gav honom av sina förfäder, för han kommer från en stavningsledning.
Den stora trollspelaren Dr Ajayi som kommunicerar med andens rike, arbetar med fotografier, böner och många produkter.
Stavekasteren Dr Ajayi ger dig daglig övervakning och du kan ringa Dr Ajayi när som helst på dygnet.
Om du har problem kan du ta reda på vad som har gjort Dr Ajayi framgångsrik på så många år. Resultaten är överraskande och han använder bara ren och gynnsam magi som ger goda och bättre effekter, så du har inget att vara heligt för. Han är bra på följande kung av stavarbete

• Återkomst av en älskad
• Sök efter stor kärlek
• Återvinna din tidigare eller förlorade kärlek
• Förbättra ditt förhållande som par
• Harmoni i ditt förhållande
• Skydda din familj
• Din professionella framgång
• Välståndet för ditt företag
• Avbryt dåliga trollformler mot dig eller dina nära och kära
• och andra

whatsApp: +2347084887094

Som ni ser är Dr Ajayi det ljus du behöver för att förbättra ditt dagliga liv och ge fred och skydd till ditt hem.

whatsApp: +2347084887094
E-post: drajayi1990@gmail.com

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Jessica Luis sa...

Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes med sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

Anonymous sa...

Jag är Laura Dalek från (ALABAMA), När jag så småningom hittade vittnesmål om den här stavspelaren Dr Ilekhojie, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, kontaktade jag honom också för att jag var absolut desperat efter att få min älskare tillbaka. Livet utan min älskare var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att kärleksstava kunde vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ilekhojie gav han mig hopp om att han kommer att återställa min relation. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min älskare att återvända hem och det gjorde han! Det är fantastiskt vad den här stora stavmästaren har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ilekhojie. Han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell. så glad att min älskare återvänder hem. Om du behöver hjälp, kontakta honom just nu genom dessa detaljer nedan: E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

Josip Marija sa...

Jag vill tacka chubygreat för det han har gjort för mig. Han gav mig min lycka tillbaka. Jag blev introducerad till chubygreat@gmail.com av en dam som han hjälpte till med livmodern. hon kontaktade chubygreat och berättade för honom om hans problem och med hjälp av stavning av chubygreat tänkte hon och lämnar nu lyckligt med mannen och de två barnen hon nu har. han gav mig detaljer om chubygreat för att kontakta honom att han definitivt kommer att hjälpa mig om jag kontaktar honom. så jag kontaktade honom med hans Whatsapp-detaljer 2348165965904, han berättade för mig de saker jag behövde göra och tillhandahöll att han kommer att använda för att förtrolla mig så att min man kommer tillbaka och älskar mig igen. efter att jag gjorde allt han bad om, kastade han sedan trollben och sa att inom 48 timmar kommer min man att återvända, jag trodde det var ett skämt och skrattade och beslutade att vänta, otroligt nog var hans ord sant som han säger det. du kan kontakta hans e-post med följande information chubygreat@gmail.com eller Whatsapp 2348165965904. kontakta honom nu och problemet är över eftersom han är en lösning.

Josip Marija sa...

Jag vill tacka chubygreat för det han har gjort för mig. Han gav mig min lycka tillbaka. Jag blev introducerad till chubygreat@gmail.com av en dam som han hjälpte till med livmodern. hon kontaktade chubygreat och berättade för honom om hans problem och med hjälp av stavning av chubygreat tänkte hon och lämnar nu lyckligt med mannen och de två barnen hon nu har. han gav mig detaljer om chubygreat för att kontakta honom att han definitivt kommer att hjälpa mig om jag kontaktar honom. så jag kontaktade honom med hans Whatsapp-detaljer 2348165965904, han berättade för mig de saker jag behövde göra och tillhandahöll att han kommer att använda för att förtrolla mig så att min man kommer tillbaka och älskar mig igen. efter att jag gjorde allt han bad om, kastade han sedan trollben och sa att inom 48 timmar kommer min man att återvända, jag trodde det var ett skämt och skrattade och beslutade att vänta, otroligt nog var hans ord sant som han säger det. du kan kontakta hans e-post med följande information chubygreat@gmail.com eller Whatsapp 2348165965904. kontakta honom nu och problemet är över eftersom han är en lösning.

Josip Marija sa...

Jag vill tacka chubygreat för det han har gjort för mig. Han gav mig min lycka tillbaka. Jag blev introducerad till chubygreat@gmail.com av en dam som han hjälpte till med livmodern. hon kontaktade chubygreat och berättade för honom om hans problem och med hjälp av stavning av chubygreat tänkte hon och lämnar nu lyckligt med mannen och de två barnen hon nu har. han gav mig detaljer om chubygreat för att kontakta honom att han definitivt kommer att hjälpa mig om jag kontaktar honom. så jag kontaktade honom med hans Whatsapp-detaljer 2348165965904, han berättade för mig de saker jag behövde göra och tillhandahöll att han kommer att använda för att förtrolla mig så att min man kommer tillbaka och älskar mig igen. efter att jag gjorde allt han bad om, kastade han sedan trollben och sa att inom 48 timmar kommer min man att återvända, jag trodde det var ett skämt och skrattade och beslutade att vänta, otroligt nog var hans ord sant som han säger det. du kan kontakta hans e-post med följande information chubygreat@gmail.com eller Whatsapp 2348165965904. kontakta honom nu och problemet är över eftersom han är en lösning.

Josip Marija sa...

Jag vill tacka chubygreat för det han har gjort för mig. Han gav mig min lycka tillbaka. Jag blev introducerad till chubygreat@gmail.com av en dam som han hjälpte till med livmodern. hon kontaktade chubygreat och berättade för honom om hans problem och med hjälp av stavning av chubygreat tänkte hon och lämnar nu lyckligt med mannen och de två barnen hon nu har. han gav mig detaljer om chubygreat för att kontakta honom att han definitivt kommer att hjälpa mig om jag kontaktar honom. så jag kontaktade honom med hans Whatsapp-detaljer 2348165965904, han berättade för mig de saker jag behövde göra och tillhandahöll att han kommer att använda för att förtrolla mig så att min man kommer tillbaka och älskar mig igen. efter att jag gjorde allt han bad om, kastade han sedan trollben och sa att inom 48 timmar kommer min man att återvända, jag trodde det var ett skämt och skrattade och beslutade att vänta, otroligt nog var hans ord sant som han säger det. du kan kontakta hans e-post med följande information chubygreat@gmail.com eller Whatsapp 2348165965904. kontakta honom nu och problemet är över eftersom han är en lösning.

Vilija Rasimaviciene sa...

Hej, jag är här för att sprida denna goda nyhet till hela världen om hur jag fick min exkärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO, den stora budbäraren till orakelet som han tjänar, berättade jag mitt problem till DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe om jag skulle få min hjärta önskan utan biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det hade gjorts. Under de kommande två dagarna ringde min kärlek till mig på telefonen och sa ursäkta att jag levde mig innan nu och även under en vecka efter att min kärlek ringde mig till Jag ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen att kontakta DR ISIKOLO på följande e-postadress isikolosolutionhome@gmail.com och få alla dina problem att lösa .. Inget problem är för stort för att han ska lösa..Kontakt honom direkt på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.

anonymous sa...

TACK Dr Isikolo för att restaurera min lycka och min familj tillsammans. WHATSAPP +2348133261196.
Hej, jag är Rosa Antoine. Efter att jag har varit i ett fackförbund som kallas äktenskap med min make i flera år, misshandlade han och förstörde kärleken vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves, jag ville ha honom så illa tillbaka för jag älskade honom. så jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavhjul som hjälpte henne att skicka en trollformel som fick henne gravid och föra tillbaka sin man. Jag hade inget annat val än att prova det. Jag skickade med trollstavstjärnan som heter Dr Isikolo på whatsapp och han försäkrade mig att det inte fanns några problem och att allt kommer att gå bra. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han kastade trollformeln för mig och förvånansvärt efter 48 timmar kallade min man mig aplogizing för allt som kom som en enorm och överväldigande glädje. Jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt att han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. så alla som behöver hjälp vid alla slags problem kan också kontakta den här riktiga och väldigt äkta spellaster på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kontakta denna fantastiska man idag och få dina problem löst 100%.

Bektesh Jehona Sjostrom sa...

Sedan den 21 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, precis direkt efter Covid-19s utbrott har min make agerat så fruktansvärt fusk mot mig, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så dyrt och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som hemman, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, Jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärleksförtryck med ljus tänder a och andra material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en bra man som heter Dr.Oduduwa love spell channel, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt detta krävs och procedur för att delta i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlek spellempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Unknown sa...

Jag läste några vittnesbörd om en kärleksstava av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina exälskare inom 48 timmar. Med vänlig hälsning tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit isär i ett par månader, jag saknade verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig under de kommande 48 timmarna, Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa sig hur mycket vi har delat tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. Som jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var till och med före vår bryt upp. Allt tack till Dr Isikolot för det överdrivna arbete som han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo postadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har en älskare som du verkligen vill ha så illa tillbaka, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Unknown sa...

Fantastisk kärleksformulär för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
Min man gick upp med mig för 3 månader sedan, och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtsjuk. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och lysande trollspelare som kom till min räddning. Wow! Det här stavhjulet har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24-timmars spell-casting, varav jag accepterade det. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019, ringde min man mig tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapper som tidigare pågått med kraften i detta mirakel fungerande stava caster. Vissa vittnade om att han förde tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoder, botade cancer, herpes simplex-virus och annan sjukdom. uttryck räcker inte för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stava isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Nina Darko sa...

Det är fantastiskt och fantastiskt att DR ISIKOLO tog tillbaka min man till mig. Jag heter Maria Leonardo. Att få min man tillbaka är vad jag minst förväntade mig och aldrig kunde föreställa mig. Jag och min man har varit gift i fem år och vi har levt lyckligt men plötsligt ändrade han sig helt och vände mig från mig men jag visste aldrig vad som hände, och jag försökte fråga honom men han vägrade att berätta för mig vad problemet är, och när tiden gick han sökte en skilsmässa. Jag var så orolig och förvirrad. Under min sökning efter en utväg berättade en vän till mig som hade liknande problem om en stor stavagare som heter DR ISIKOLO som hjälpte henne med sin situation. Jag brukar aldrig tro på trollspel i hela mitt liv för jag trodde aldrig att det skulle fungera men jag försökte ge den här mannen en chans och till min största överraskning fick DR ISIKOLO mig ett positivt resultat och han kunde få min man tillbaka till mig. Efter att stavspelaren gjorde sitt arbete upptäckte jag strax efter 48 timmar att min man blev så kär i mig till skillnad från tidigare. Det här trollspel är inte hjärntvätt men han öppnade ögonen för att se hur mycket jag älskar och behövde honom. Nu är jag en glad kvinna igen och jag vet inte hur jag ska tacka DR ISIKOLO så jag använder denna möjlighet för att berätta för alla som har liknande problem att besöka honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

Renata Tijana sa...

Jag heter Lara Ortis och jag vill tacka doktor Isikolo, en väldigt kraftfull stavmästare som hjälper mig att föra tillbaka min man till mig, för några månader sedan har jag ett allvarligt problem med min man, så länge han lämnade huset, och han började träffa en annan kvinna och han stannade kvar med kvinnan, jag försökte allt jag kan för att få honom tillbaka, men all min ansträngning var värdelös tills den dag då min vän kom till mitt hus och jag berättade för henne allt som hade hänt mellan mig och min man, sedan berättade hon för mig om en kraftfull stavagare som hjälper henne när hon var i samma problem. Jag kontaktade sedan doktor Isikolo och berättade för honom varje tänkande och han sa att jag inte skulle oroa mig själv igen att min man kommer tillbaka till mig efter att han har kastat en trollformel på honom, jag trodde att det var ett skämt, efter att han hade avslutat kasta trycket, berättade han för mig att han just hade slutat kasta trycket, till min största överraskning inom de två dagarna, min man kom verkligen tillbaka ber mig att förlåta honom, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom med hans e e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. han är villig att hjälpa alla organ som behöver hans hjälp.

asda services sa...

Programmed ATMS

Do you know that you can hack any ATM machine !!!
We have specially programmed ATMs that can be used to withdraw money at ATMs or pictures, shops and points of sale. We sell these cards to all our customers and interested buyers all over the world, the cards have a withdrawal limit every week.
Getting rich and living the rich and famous lifestyle is a dream of many people. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money on ATM-programmed cards.
The programmed ATMs withdraw money from each ATM but have a withdrawal limit every week, only your PIN code is in it, it is a high-tech card system. The PROGRAMMED ATM card works on all card-based ATMs, anywhere in the world.

Email: atmservices44@aol.com

Email: hacklords.investors@gmail.com

karlsson Mehterzail sa...

DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag heter karlsson från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK....

Unknown sa...

Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få min ex -pojkvän tillbaka att gifta sig med mig under den här månaden och jag har kommit tillbaka hit för att skriva ett inlägg om honom. jag heter Kristina Anton. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Inlägg om en stavningshanterare är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavningshanterare för att få tillbaka min ex -pojkvän till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om hans voodoo -stavning från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex -pojkvän till mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredagen och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

Mary anne sa...

BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

Anonym sa...

Hjälp mig att fira Dr Isikolo för hans stora hjälp. Jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkten där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av våra dumma slagsmål och ständiga bråk (han gjorde slut med mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om Dr Isikolo kärlek stavning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag mailade honom snabbt. och få också tillbaka min man med sin kärlek. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig för att han är ärlig. Du utförde en mycket bra service för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur denna kärleksförtrollning fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man återvände till mig på 48 timmar som han lovade mig !! Davis, min man och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. mejla honom för alla typer av hjälp som är mycket skicklig och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196.

Ana Leandro sa...

Effektiv kraftfull kärlek för att få din före detta älskare tillbaka nu, kolla på DR ISIKOLO.
Jag har precis upplevt underverk av Dr. Isikolo love stavning som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt äktenskap och få tillbaka förlorade älskare och också hjälpa till att vinna lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få min före detta älskare tillbaka, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. DR ISIKOLO sa bara till mig att le 3 gånger och ha en vila i sinnet han kommer att hantera allt på bara 48 timmar, han gjorde jobbet och efter den andra dagen ringde Toni mig och jag var bara så chockad att jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och lovade på telefon. Han kom hem och skaffade mig en ny bil bara för att bevisa sin kärlek till mig. Tja, om du behöver en effektiv och verklig stavning för alla problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO hans e -post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp honom på +2348133261196

Unknown sa...

Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken hos Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt förlorade förhållande. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka exälskaren, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förvånad när han bara sa till mig att le och ha vila i sinnet som försäkrade mig om att han kommer klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig var jag bara så chockad. Jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och han kom hem och fick också mycket fina presenter bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Tja, om du behöver en effektiv och verklig stavcaster för problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

Anna-Lena sa...


Anna-Lena22 november 2021 15:24
VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
Personliga lån (säkra och osäkra)
Företagslån (säkra och osäkra)
Konsolideringslån och många fler.
Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
Vi har ett lån till dig